Locobase® – Hudpleie du kan stole på

For over 30 år siden opplevde en gruppe skandinaviske dermatologer (hudleger) at det fantes et stort behov for en krem som kunne fungere som komplementering og oppfølging til behandling av eksem med kortisonsalver. De bestemte seg for å utvikle en egen spesialkrem for svært tørr, irritert og sensitiv hud, og kalte den Locobase. I dag er Locobase en serie veldokumenterte hudpleieprodukter, hvorav Locobase Repair er den mest kjøpte hudpleiekremen på svenske apoteker og selges i over 25 land.1 Locobase er det åpenbare valget for deg som trenger noe mer enn en vanlig hudpleiekrem for å holde huden myk, smidig og intakt.

Effektiv hudpleie uten svie for hele familien

Locobase hudpleieprodukter finnes for tørr til svært tørr hud og kan brukes til mange forskjellige formål for daglig og resultatrettet hudpleie for hele familien, også spedbarn og småbarn.2 Locobase-produkter har mange bruksområder, for eksempel tørre punkter over hele kroppen, frostbitte kinn og sprukne lepper, samt som komplementerende hudpleie ved atopisk hud og bleieutslett. Locobase-produktene passer utmerket til personer som har sensitiv hud eller utsetter huden for store påkjenninger. Locobase hudpleieprodukter inneholder nøye utvalgte ingredienser, og ingen parfymer eller fargestoffer.

Hva andre sier om Locobase®

Flere kliniske studier har bekreftet det våre hudleger har visst i 30 år – Locobase-produktene er snille mot huden og passer perfekt til bruk på tørr, sprukket og skadet hud. I en svensk brukerstudie hvor over 400 personer med tørr hud fikk teste Locobase Repair, anbefalte over 93 prosent produktet. Testpersonene bemerket at Locobase ikke er klissete, er drøy, effektiv mot tørr hud, absorberer godt og kan brukes til mange forskjellige formål.

En dansk brukerstudie viste også at Locobase var det mest populære hudpleieproduktet blant personer med atopisk dermatitt (eksem). Deltakerne svarte at de foretrekker å bruke Locobase fordi det føles mest effektivt og har høyt fettinnhold. Pluss at det hadde blitt anbefalt til mange av lege eller dermatolog.3

Bortsett fra å få toppscore fra forbrukere anbefales Locobase av både helsepersonale og apotekansatte, og av det nordiske astma- og allergiforbundet. Det kaller vi hudpleie du kan stole på!

Anbefalt av det nordiske astma- og allergiforbundet

Vi er stolte over at Locobase-produkter anbefales av det nordiske astma- og allergiforbundet. Det er din garanti for at våre produkter oppfyller strenge krav. Hvis du vil vite mer om allergivennlige produkter, eksem eller hudallergi, kan du besøke astma-allergi.dk eller eksemskolen.dk.

Kjøp Locobase på ditt nærmeste apotek eller på nett

1 Nielsen ScanTrack hudpleiekrem (inkluderer ikke legemiddelkremer) apotek totalt, verdi rullerende helår t.o.m. v 17 2019
2 Locobase® Fat cream og Locobas®e Repair
3 Kristina Melbardis Joergensen & Gregor B. E. Jemec (2018) Use of moisturizers among Danish atopic dermatitis patients-which perceived product characteristics associate with long-term adherence?, Journal of Dermatological Treatment, 29:2, 116-122, DOI: 10.1080/09546634.2017.1358803